Bing och Bard, nu är kapplöpningen igång.

Bing uppdaterade idag sitt utseende, och chat-knappen syns upptill. Funktionen rullas ut, och man kan sätta sig på väntelista. Jag tror att Microsoft vill hinna rulla ut implementeringen av Chat-GPT i Bing innan Google lanserar Lambda-baserade Bard.

Microsoft hoppas att deras nya AI-drivna söktjänst Bing ska bli den nya standarden för stora massor. VD Satya Nadella säger att “kampen börjar nu”. Bing har integrerats med den populära textroboten Chat GPT och Microsoft har investerat över 10 miljarder dollar i företaget Open AI. Bing ska kunna “samtala” med användaren om en mängd ämnen, inklusive pågående nyhetshändelser. Microsoft presenterade också att webbläsaren Edge kommer att få AI-stöd, inklusive sammanfattningar av sidor och hjälp med att skriva inlägg och mejl.

Dessa nya tjänster är en direkt reaktion på Googles nyligen presenterade planer att använda AI-roboten Bard för att “revolutionera” sökning. För närvarande är både Microsofts och Googles nya tjänster endast tillgängliga för en begränsad publik.

more insights

Mediabyrå i Uddevalla

dotte.se: Din Mediabyrå i Uddevalla dotte.se är din pålitliga mediabyrå i Uddevalla som specialiserar sig på att hjälpa kunder med hemsidor, texter, bilder och videos.

Read more >

AI i skolan

ChatGPT har över 200 miljoner användare, 60 miljoner besökare om dagen. Databasen består av 300 miljarder ord Alternativ till ChatGPT: Jag ska hålla föredrag för

Read more >