Googles svar på ChatGPT: Introduktionen av Bard

Efter den stora populariteten runt OpenAI:s chattbot ChatGPT, hade det varit en fråga om tid innan Google skulle presentera sin egen version. På måndagskvällen svensk tid presenterade Google sin AI-chattbot, Bard. Vd Sundar Pichai skrev om det i ett blogginlägg och annonserade att en begränsad grupp testare nu kommer att få tillgång till Bard.

Bard är byggd på språkmodellen Lamda och detta AI-system kommer också att integreras i Googles sökresultat. Dessutom kommer Google att erbjuda API:er som tillåter utvecklare att använda Lamda och andra språkmodeller från Google.

Språkmodellen Lamda fick stor uppmärksamhet i somras, då en Google-utvecklare hävdade att AI:n hade blivit självmedveten och utvecklat känslor.

more insights

Mediabyrå i Uddevalla

dotte.se: Din Mediabyrå i Uddevalla dotte.se är din pålitliga mediabyrå i Uddevalla som specialiserar sig på att hjälpa kunder med hemsidor, texter, bilder och videos.

Read more >

AI i skolan

ChatGPT har över 200 miljoner användare, 60 miljoner besökare om dagen. Databasen består av 300 miljarder ord Alternativ till ChatGPT: Jag ska hålla föredrag för

Read more >