Podcastle. Skapa en podcast med AI på någon minut.

Röstgenerering med AI är inte något nytt, inte heller är det enligt mig inte så välutvecklat. Det känns snabbt igen som syntetisk röst tycker jag. Men låt oss prova! Jag lät konversationen ske på engelska, och jag använder mig av gratisversionen.

Podcastle har flera olika användningsområden, men jag valde att skapa en podcast genom att skriva en konversation. Rättare sagt, jag bad ChatGPT att skriva en konversation åt mig.

Jag klistrade sedan in konversationen i Podcastle, där jag gav Thomas och Mark olika röster. Det finns ett tiotal olika att välja mellan.

Detta tog mig någon minut på sin höjd. Därefter sparade jag resultatet som en MP3.

Resultat: Jag inte imponerad av resultatet. Att lyssna på deras konversation är sövande och monotont. Det saknas det mänskliga, med skratt, olika tempus och energi i dialogen. Men med dagens utveckling kommer vi snart kunna uppleva Ai genererade poddar där det är svårt att urskilja vad som är vem.

more insights

Mediabyrå i Uddevalla

dotte.se: Din Mediabyrå i Uddevalla dotte.se är din pålitliga mediabyrå i Uddevalla som specialiserar sig på att hjälpa kunder med hemsidor, texter, bilder och videos.

Read more >

AI i skolan

ChatGPT har över 200 miljoner användare, 60 miljoner besökare om dagen. Databasen består av 300 miljarder ord Alternativ till ChatGPT: Jag ska hålla föredrag för

Read more >