ChatGPT-4, vad vi vet och vad vi inte vet.

ChatGPT-4 är ett nytt AI-verktyg som man kan bli besatt av, men vi är fortfarande inte färdiga med ChatGPT-3, vilket är det nuvarande AI-assistenten som världen för närvarande är förtjust i. Även om det inte är perfekt, kan det vara väldigt hjälpsamt. Det kan skriva kod, det kan hjälpa till med blogginlägg. Och investerare i produkten, Microsoft, försöker till och med använda det i Word och Powerpoint, förutom andra produkter, så att AI kan hjälpa människor att skriva bättre dokument och hjälpa dem att göra bättre presentationer.

Microsoft planerar också att använda det med Bing-sökningen för att försöka skaka av Google-sökningen från sin tron. Och de kan bara göra det.

ChatGPT-4: Vad är det? ChatGPT-4 är den påstådda nästa generationen av AI-språkmodellen utvecklad av OpenAI. Om uppgraderingen är verklig och den når marknaden, så förväntas den släppas någon gång i år och kommer att vara efterträdare till GPT-3.

GPT står för Generative Pre-trained Transformer, som är en typ av maskininlärningsmodell som tränas på stora mängder data för att producera text som liknar människors. Dessa modeller använder tekniker som Natural Language Processing (NLP) och Natural Language Generation (NLG) för att bättre förstå och reproducera mänskligt språk.

Fördelen med ChatGPT jämfört med Google-sökning är att ChatGPT ger ett svar, medan Google ger användaren en uppsättning länkar att följa upp och försöka få ett svar.

bing openai chatgpt microsoft google chatGPT-4 ChatGPT-3 ai Vad är nytt? Det är fortfarande oklart vad GPT-4 exakt kommer att bidra med eftersom OpenAI inte har sagt något officiellt om det. Men det förväntas förbättra noggrannheten och effektiviteten i sin nuvarande språkmodell.

Sam Altman, VD för OpenAI, har sagt att GPT-4 inte kommer att vara mycket större än GPT-3 i termer av parametrar.

more insights

Mediabyrå i Uddevalla

dotte.se: Din Mediabyrå i Uddevalla dotte.se är din pålitliga mediabyrå i Uddevalla som specialiserar sig på att hjälpa kunder med hemsidor, texter, bilder och videos.

Read more >

AI i skolan

ChatGPT har över 200 miljoner användare, 60 miljoner besökare om dagen. Databasen består av 300 miljarder ord Alternativ till ChatGPT: Jag ska hålla föredrag för

Read more >