Allt om ChatGPT & AI

Välkommen till vår sida om ChatGPT och artificiell intelligens (AI)! Här kommer du att få lära dig allt du behöver veta om dessa spännande teknologier och hur de kan användas för att förbättra våra liv.

ChatGPT är en chatbot baserad på OpenAIs GPT-teknologimodell. Detta är en generativ AI-modell som är designad för att generera text med en mer naturlig flyt, vilket ger en känsla av att man pratar med en verklig person. När du skriver in en fråga eller ett ärende, kommer ChatGPT att ge dig ett svar som innehåller flera meningar eller stycken.

AI, eller artificiell intelligens, är en datorteknologi som är designad för att simulera mänsklig intelligens. Det finns många olika användningsområden för AI, inklusive att hjälpa till att fatta beslut, analysera data och lösa problem. AI används också ofta för att skapa chatbots och andra interaktiva system som ChatGPT.

All text och alla bilder på denna sida är skapat eller omarbetat av Chat GPT

more insights

Mediabyrå i Uddevalla

dotte.se: Din Mediabyrå i Uddevalla dotte.se är din pålitliga mediabyrå i Uddevalla som specialiserar sig på att hjälpa kunder med hemsidor, texter, bilder och videos.

Read more >

AI i skolan

ChatGPT har över 200 miljoner användare, 60 miljoner besökare om dagen. Databasen består av 300 miljarder ord Alternativ till ChatGPT: Jag ska hålla föredrag för

Read more >