ChatGPT Plus lanseras: Prenumerera för $20 per månad och få snabbare svar och prioriterade funktioner


OpenAI, skaparna av ChatGPT, har meddelat att de lanserar en ny prenumerationsplan: ChatGPT Plus. Planen kommer att vara tillgänglig för $20 per månad och prenumeranter kommer att få en mängd fördelar, inklusive allmän tillgång till ChatGPT även under topptider, snabbare svarstider och prioritet till nya funktioner och förbättringar. För närvarande är ChatGPT Plus tillgängligt för kunder i USA och de kommer att börja bjuda in personer från sin väntelista under kommande veckor. OpenAI planerar också att utöka tillgängligheten och stöd till fler länder och regioner inom en snar framtid.

OpenAI älskar sina gratisanvändare och kommer att fortsätta att erbjuda gratis tillgång till ChatGPT. Genom att erbjuda den här prenumerationsprissättningen kan de stödja gratis tillgänglighet för så många människor som möjligt.

ChatGPT lanserades som en forskningsförhandsvisning så att OpenAI kunde lära sig mer om systemets styrkor och svagheter och samla in feedback från användare för att hjälpa till att förbättra begränsningarna. Sedan dess har miljoner människor gett oss feedback, vi har gjort viktiga uppdateringar och vi har sett användare hitta värde inom en mängd yrkesmässiga användningsfall, inklusive att utarbeta och redigera innehåll, brainstorma idéer, få hjälp med programmering och lära sig nya ämnen.

OpenAI planerar att förfina och utöka det här erbjudandet baserat på användarnas feedback och behov. De kommer snart att lansera ChatGPT API-väntelistan och de utforskar aktivt alternativ för lägre kostnadsplaner, affärsplaner och datapaket för större tillgänglighet.

more insights

Mediabyrå i Uddevalla

dotte.se: Din Mediabyrå i Uddevalla dotte.se är din pålitliga mediabyrå i Uddevalla som specialiserar sig på att hjälpa kunder med hemsidor, texter, bilder och videos.

Read more >

AI i skolan

ChatGPT har över 200 miljoner användare, 60 miljoner besökare om dagen. Databasen består av 300 miljarder ord Alternativ till ChatGPT: Jag ska hålla föredrag för

Read more >