Säg hejdå till skrivkramp: ChatGPT Professional är här.

Microsoft-stödda OpenAI har släppt en betalversion av sin populära AI-chattbot ChatGPT. Känd som “ChatGPT Professional” är den nu tillgänglig för 42 dollar per månad. Forskningslabbet meddelade sina planer att göra ChatGPT till en kommersiell produkt för en vecka sedan.

Den uppgraderade men “experimentella” versionen av ChatGPT påstås vara tillgänglig under högt efterfrågan, utan svartfönster, med prioritet till nya funktioner, snabbare svarstid, ingen tröghet och ökade API-begränsningar. Exakta funktioner och prissättning av ChatGPT Professional-planen kan variera beroende på användarens specifika behov och överenskommelser med OpenAI. Det är inte offentligt tillgängligt eftersom det baseras på urval, och företaget har publicerat en kölistlänka på sin Discord-server för detta. Sedan sin release förra november har ChatGPT, baserad på LLM, väckt stor popularitet för att skapa texter och idéer från scratch, inklusive att förklara komplexa begrepp, skriva kod, skapa dikter etc.

I en intervju nyligen bekräftade OpenAI:s VD Sam Altman att teamet arbetar med att lansera en video-modell snart, men han betonade att han “inte skulle vilja göra en kompetent prognos om när”.

more insights

Mediabyrå i Uddevalla

dotte.se: Din Mediabyrå i Uddevalla dotte.se är din pålitliga mediabyrå i Uddevalla som specialiserar sig på att hjälpa kunder med hemsidor, texter, bilder och videos.

Read more >

AI i skolan

ChatGPT har över 200 miljoner användare, 60 miljoner besökare om dagen. Databasen består av 300 miljarder ord Alternativ till ChatGPT: Jag ska hålla föredrag för

Read more >