Beatoven. Skapa royaltyfree musik med AI på någon minut.

“Create unique royalty-free music that matches the various moods of your content.”

Jag är absolut omusikalisk, jag uppskattar förstås musik men kan inte ta en enda ton rätt. Därför ligger steget långt bort att skapa musik. Men med Beatoven kan jag skapa musik, fri att använda var jag vill med några få klick!

Jag döper låten, väljer längd och tempo i första steget.

Därefter väljer jag genre, genom att hålla muspekaren över de olika kategorierna får jag höra exempel. Jag valde här Cinematic.

I nästa steg väljer du tema på låten. Motivational, Happy och så vidare. Jag valde Happy.

Därefter kommer resultaten. En liten guideruta visar vad jag kan göra för att ändra i resultatet. Eftersom jag är nästintill tondöv väljer jag här att låta Beatoven bara skapa låten rätt och ner.

Helt okej resultat va? Beatoven är användbart för att skapa musik till kortare youtubevideos och liknande, helt utan att behöva tänka på upphovsrätt. Vad händer med utvecklingen framöver tror ni?

more insights

Mediabyrå i Uddevalla

dotte.se: Din Mediabyrå i Uddevalla dotte.se är din pålitliga mediabyrå i Uddevalla som specialiserar sig på att hjälpa kunder med hemsidor, texter, bilder och videos.

Read more >

AI i skolan

ChatGPT har över 200 miljoner användare, 60 miljoner besökare om dagen. Databasen består av 300 miljarder ord Alternativ till ChatGPT: Jag ska hålla föredrag för

Read more >